AGM is hét Nederlandse scootermerk en heeft diverse modellen scooters. Maar wist u dat de Ecooter, de top van elektrische scooters, een van AGM’s elektrische scooters is? Bij Ecooter Kopen zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van deze elektrische scooters van AGM. Hierdoor kunnen wij u de beste service bieden op het gebied van aankoop en onderhoud van uw Ecooter. Lees hier meer over de diverse modellen.

E2 rood

Ecooter E1

De Ecooter E1 is een elektrische scooter van het merk AGM. Deze brommer heeft een futuristisch uiterlijk maar is toch zeer praktisch en beschikt over verschillende handige functies, een goede accu en een krachtige motor. Als u op zoek bent naar een elektrische scooter ter vervanging van uw huidige scooter is dit model zeker een aanrader. De motor is zeer krachtig en heeft een vermogen van 3 kW waardoor u zo op de topsnelheid zit. De actieradius gaat tot wel 80 km op maar één lading. Bovendien is de accu uitneembaar waardoor u deze op iedere plek met een stopcontact kunt opladen, wel zo handig!

Ecooter E2

De AGM elektrische scooter Ecooter E2 is het grote broertje van de E1. Ook deze scooter heeft een motor van 3 kW als u voor de 25 of 45 km/u variant gaat. En net als zijn kleine broertje is het ook mogelijk om de accu uit te nemen waardoor u hem overal bij een stopcontact eenvoudig kunt opladen. Het grote verschil is dat dit model van AGM wat groter is dan de E1 en daardoor meer geschikt is voor wat langere mensen. Ook de E2 beschikt over volledige LED verlichting wat extra zuinig is en daardoor amper wat van de accu vraagt. Wel zo fijn als u zo ver mogelijk wilt rijden.

Wilt u voor nog wat meer luxe gaan? Ga dan voor de Ecooter E2 Exclusief uitvoering. Deze is voorzien van anders gekleurde accenten zoals wielen, motordeksel, duo voetsteunen, spatbordbeugel en oppakgreep.

Ecooter E2 R

De Ecooter E2 R is geen elektrische scooter van AGM maar een elektrische motorscooter. De motor van dit model heeft een vermogen van 4.000 Watt en heeft een topsnelheid van 80 km/u. Ook bij dit elektrische model van AGM is het mogelijk om de accu uit te nemen en overal op te laden waar u maar wil. Deze motorscooter is zeer geschikt voor lange afstanden door de hoge topsnelheid en de grote accu van maar liefst 42 Ah.

AGM elektrische scooter kopen

Wilt u de Ecooter, de elektrische scooter van AGM, kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt de scooter eenvoudig online bestellen of kom langs in ons scooter centrum als u hem eerst in het echt wilt bewonderen en wellicht een proefrit wil maken. Heeft u nog vragen over een van de modellen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.