Op zoek naar een elektrische scooter die 45 km/u kan? Dan zit u bij Ecooterkopen.nl goed! Al onze modellen zijn verkrijgbaar als brommer met een maximumsnelheid van 45 km/u. Ondanks dat er steeds meer elektrische snorscooters worden verkocht, kan een hogere snelheid toch wel handig zijn. Zeker als u er langere stukken op moet rijden, dan komt u simpelweg sneller op uw eindbestemming. Het is zelfs mogelijk dat wij voor een kleine meerprijs uw elektrische brommer nog wat harder laten lopen dan de 45 km/u. Dit is maximaal ongeveer 54 km/u waardoor uw scooter geen WOK status krijgt en u veel kosten moet maken om hiervan af te komen.

E2 rood

Voordelen en nadelen scooter van 45 km/u

Een van de grootste nadelen van een elektrische scooter die 45 km/u gaat is natuurlijk de helmplicht. Dit geldt voor alle bromfietsen die deze snelheid kunnen halen. Daar komt nog een nadeel bij. Als u geen helmkoffer neemt, moet u uw helm bewaren in uw buddyseat. Dit zorgt ervoor dat u hier geen andere spullen meer kunt opbergen. Maar er zijn ook vele voordelen aan het hebben van een brommer die deze snelheid haalt. Zo bent u natuurlijk eerder op uw bestemming en kunt u eenvoudig andere weggebruikers zoals fietsers maar ook fietsers op een elektrische fiets inhalen.

Deze voor- en nadelen van een elektrische scooter van 45 km/u zijn vooral ten opzichte van een elektrische snorscooter. Maar er zijn natuurlijk ook nadelen ten opzichte van een normale brommer die nog op benzine rijdt. Het grootste, en eigenlijk enige, nadeel is de actieradius. Doorgaans is zo’n 80 km standaard als actieradius terwijl een scooter op benzine op een volle tank zo’n 400 km kan halen. Maar daar staat dan weer tegenover dat het opladen goedkoper is dan tanken en dat u dit overal kunt doen waar een stopcontact is dankzij de uitneembare accu van de Ecooters die wij verkopen. Bovendien hebben de motoren van een elektrische scooter amper onderhoud nodig en bent u dus minder onderhoudskosten kwijt aan uw elektrische scooter die 45 km/u kan halen.

WAT ONZE KLANTEN VAN ONS VINDEN

Elektrische scooter kopen

Wilt u een elektrische scooter die 45 km/u kan halen kopen? Bekijk dan direct de modellen in ons assortiment. Ecooter is hét merk als het gaat om scooters met een mooi design en een fijne rijervaring. Meer weten? Kom langs in ons scootercentrum of neem contact met ons bij vragen.