Elektrische scooter Alphen aan den Rijn

Nieuwe elektrische scooters

Een elektrische scooter in Alphen aan den Rijn kopen? Dan moet u bij Ecooterkopen.nl zijn! In ons assortiment hebben wij alle modellen van hét merk op het gebied van elektrische bromfietsen, Ecooter. Ecooter is een toploper op het gebied van de ontwikkeling van elektrische scooters en innovatie in deze tak. Buiten het kopen van een elektrische scooter nabij Alphen aan den Rijn kunt u bij Ecooterkopen.nl ook terecht voor onderhoud, reparatie en pechhulp voor elektrische bromfietsen. Meer weten? Lees dan verder of kom een keer langs in de winkel.

E2 rood

Elektrische scooters van Ecooter

Als u op zoek bent naar een elektrische scooter in Alphen aan den Rijn of omgeving, dan bent u waarschijnlijk het merk Ecooter al eens tegengekomen. Ecooter is al meerdere jaren bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige elektrische scooters. Deze scooters staan bekend om hun goede wegligging en een uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding. In hun elektrische bromfietsen stopt de fabrikanten unieke features. Benieuwd geworden naar Ecooter als merk voor uw nieuwe elektrische scooter in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op.

Modellen elektrische scooters

Bij Ecooter zijn er verschillende modellen elektrische scooters die u kunt kiezen als uw nieuwe vervoermiddel door Alphen aan den Rijn. Het gaat hoofdzakelijk om twee hoofdmodellen: Ecooter E1 en Ecooter E2. Bij de Ecooter E2 zijn er nog twee extra modellen, zo is er de Ecooter E2 Exclusief en de Ecooter E2 R. De laatste is een motorscooter met een topsnelheid van 80 km/u. Alle Ecooter modellen hebben als display een groot digitaal scherm waarop eenvoudig de snelheid en het accupercentage van is af te lezen. Bovendien kunt u dit scherm ook nog personaliseren met kleuren die u leuk vindt of beter kunt lezen door middel van een app.

Andere voordelen van de elektrische scooters voor in Alphen aan den Rijn zijn de cruise control en de mogelijkheid tot achteruit rijden. De cruise control maakt het fijner om op lange stukken comfortabel te rijden. Het achteruitrijden door middel van de reverse knop zorgt dat een onhandigheid van scooters, achteruit lopen met de zware scooter, voortaan verleden tijd is. De alarmlichten gaan knipperen als u achteruit rijdt zodat de medeweggebruikers goed opletten. Benieuwd naar alle andere specificaties van de Ecooter modellen? Kom dan langs in onze winkel en wie weet rijdt u binnenkort door Alphen aan den Rijn op een van onze elektrische scooters.

Elektrische scooter in Alphen aan den Rijn kopen

Wilt u een elektrische scooter in Alphen aan den Rijn of omgeving kopen? Dat doet u natuurlijk bij Ecooterkopen.nl. Wij hebben al vele jaren ervaring met (elektrische) scooters. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor het kopen van elektrische bromfietsen maar ook voor het onderhoud, reparatie of pechhulp. Ecooterkopen.nl is het complete servicepunt voor uw elektrische scooter nabij Alphen aan den Rijn.