Nieuwe elektrische scooters

Een elektrische scooter in Den Haag of omgeving aanschaffen? Bij Ecooterkopen.nl bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben de toppers onder de elektrische bromfietsen, namelijk alle modellen van het merk Ecooter. Dankzij de slim geplaatste middenmotor met een soepele overbrenging ervaart u een zeer fijne rijervaring. Bovendien kenmerken de scooters zich door de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en een ruime actieradius. Bij Ecooterkopen.nl kunt u naast het kopen van de elektrische scooter nabij Den Haag ook terecht voor onderhoud, reparatie en pechhulp. Meer weten? Lees verder!

E2 rood

Elektrische scooters van Ecooter

Als u een gedegen zoektocht voor een elektrische scooter in Den Haag aan het houden bent, dan bent u wellicht het merk Ecooter al tegengekomen. Ecooter is hét merk als het gaat om elektrische bromfietsen. Ze zijn nog niet zo bekend als bijvoorbeeld een Vespa voor normale scooters, maar ze zijn hard op weg hun naam te maken op het gebied van elektrische scooters. Dit komt door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding die ze bieden en een zeer goede wegligging en daardoor top rijervaring. Wilt u meer weten over de elektrische scooters van Ecooter voor in Den Haag? Dat leest u hieronder.

Modellen elektrische scooters

Ecooter is het merk voor elektrische scooters in Den Haag, en dat doen ze met maar twee modellen. Hierdoor kunt u eenvoudig de keuze maken tussen de Ecooter E1 en de Ecooter E2. De Ecooter E1 is het instapmodel, maar toch voelt dit niet zo. Dankzij de middenmotor heeft de scooter een erg goede balans en daardoor een zeer fijne wegligging. Daarnaast heeft de scooter ook een actieradius tot wel 80 kilometer, dat is voor een scooter zeer ruim. Wilt u meer dan het instapmodel, dan kunt u kijken voor het premium model, de Ecooter E2. Dit model is iets groter dan de E1. Bovendien beschikt de E2 een dubbele accu waardoor deze elektrische bromfiets een actieradius heeft tot wel 175 kilometer. Beide scooters zijn voorzien van automatisch aanpasbare ledverlichting die het vermogen en de helderheid van de verlichting aanpast aan de omgeving. U kunt het dashboard van de scooter ook verder personaliseren met de app. U kunt de kleuren van de letters zelf bepalen.

Elektrische scooter in Den Haag kopen

Wilt u een elektrische scooter in Den Haag of omgeving kopen? Dan bent u op de juiste plek bij Ecooterkopen.nl. Naast het aanschaffen van uw elektrische bromfiets kunt u namelijk ook terecht voor verschillende diensten zoals onderhoud, reparatie en pechhulp. Bij ons vindt u dus een totaalpakket als het gaat om elektrische scooters in Den Haag en omgeving. Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.