Nieuwe elektrische scooters

Een elektrische scooter in Haarlem als uw nieuwe vervoermiddel? Bij Ecooterkopen.nl vindt u elektrische bromfietsen van topkwaliteit van het merk Ecooter. Deze scooters bieden een zeer fijne rijervaring door de plaatsing van de motor en hebben een hele goede prijs/kwaliteitverhouding. Daar bovenop hebben de scooters ook nog een zeer ruime actieradius. Wilt u een elektrische scooter voor in Haarlem kopen? Kom dan naar Ecooterkopen.nl.

E2 rood

Elektrische scooters van Ecooter

De elektrische scooters voor in Haarlem van Ecooter zijn wellicht nog niet heel bekend. De bekendere scootermerken zijn toch vaak Vespa en dergelijke. Maar Ecooter is wel het topmerk als het gaat om elektrische bromfietsen. Ze zijn dan ook druk bezig met naam maken vanwege de goede ervaringen die mensen met de elektrische scooters hebben. Hier zijn meerdere redenen voor zoals de prijs/kwaliteitverhouding en zeer fijne rijervaring. Meer weten over de modellen elektrische scooters in Haarlem van Ecooter? Lees dan hieronder verder.

Modellen elektrische scooters

Ecooter is niet voor niets het topmerk voor elektrische scooters in Haarlem en alle andere dorpen en steden in Nederland, en dat terwijl ze maar twee modellen hebben. Natuurlijk maakt dit de keuze wel een stuk eenvoudiger. Zo kunt u gaan voor het instapmodel, de Ecooter E1. Deze compacte scooter heeft dankzij de plaatsing van de motor in het midden een hele fijne balans met als gevolg een top wegligging. Bovendien heeft de scooter ook nog een zeer ruime actieradius van maar liefst 80 kilometer. Gaat u nog een stap verder, dan komt u uit bij de Ecooter E2. Dit premium model is ruimer dan de E1 en gebruikt deze ruimte bijvoorbeeld voor een extra accu. Dankzij deze twee (uitneembare) accu’s heeft de Ecooter E2 een actieradius van maar liefst 175 kilometer. U kunt er dus vele ritten mee maken voordat u de elektrische bromfiets weer moet opladen. Zowel de Ecooter E1 als de E2 zijn voorzien van led verlichting die zich automatisch aanpast op het gebied van vermogen en helderheid aan de omgeving. Dit zorgt ervoor dat de verlichting niet te veel stroom verbruikt en daardoor te veel van de actieradius af snoept. Wilt u meer weten over de elektrische scooters voor in Haarlem? Kom dan langs in de winkel van Ecooterkopen.nl of neem contact met ons op.

Elektrische scooter in Haarlem kopen

Een elektrische scooter in Haarlem of omgeving kopen? Ecooterkopen.nl is dan de plek waar u moet zijn. Niet alleen voor het aanschaffen van een nieuwe of tweedehands elektrische bromfiets, maar ook voor onderhoud en reparatie. Wij hebben al vele jaren ervaring met het onderhoud en reparatie van (elektrische) scooters. Bovendien kunt u ons ook inschakelen voor pechhulp. Ecooterkopen.nl biedt u dan ook een ruim totaalpakket aan als het gaat om elektrische scooters in Haarlem en omgeving. Als u meer wilt weten, kunt u eenvoudig contact opnemen of een keer gezellig langskomen in de winkel.