Nieuwe elektrische scooters

Een elektrische scooter in Hoofddorp kopen? Dat doet u natuurlijk bij de specialist, Ecooterkopen.nl. Wij zijn gespecialiseerd in hét merk onder de elektrische bromfietsen, namelijk Ecooter. Hierdoor kunt u bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van een Ecooter maar ook voor onderhoud, reparatie en pechhulp. Dit merk staat bekend om de uitstekende wegligging van de diverse modellen en een ruime actieradius. Wilt u meer weten over de Ecooter of wilt u een proefrit maken van uw nieuwe elektrische scooter nabij Hoofddorp? Neem dan contact met ons op of kom binnenkort langs in onze winkel.

E2 rood

Elektrische scooters van Ecooter

Als u aan het oriënteren bent voor een nieuwe elektrische scooter in Hoofddorp, dan bent u waarschijnlijk Ecooter wel tegengekomen maar heeft u deze misschien niet opgeslagen. Het is namelijk niet zo’n bekend merk zoals Vespa of Piaggio. Maar toch is het wel het topmerk op het gebied van elektrische bromfietsen. De scooters van Ecooter staan bekend om hun uitstekende wegligging, prijs/kwaliteitverhouding en ruime actieradius. Daarnaast hebben ze ook nog enkele unieke features. Meer weten over de verschillende modellen elektrische scooters voor in Hoofddorp? Lees dan verder.

Modellen elektrische scooters

Wij beschikken in ons assortiment elektrische scooters voor in Hoofddorp over alle modellen van het merk Ecooter. Om te beginnen is er de Ecooter E1, het instapmodel. Deze kenmerkt zich door een optimale balans, goede wegligging en een actieradius tot 80 kilometer. Een stap verder is de Ecooter E2. Dit premium model heeft een actieradius tot 175 kilometer dankzij het gebruik van twee (uitneembare) accu’s. Zowel de Ecooter E1 als E2 zijn voorzien van led verlichting zodat u altijd goed zicht heeft. De verlicht kan de helderheid en het vermogen van de verlichting aanpassen aan de omgeving waar u rijdt, zeer veilig dus! Bovendien kunt u met de app van Ecooter uw scooter koppelen zodat u helemaal op de hoogte bent van uw scooter. Zo kunt u in de app ook uw rijhistorie met bijbehorende gegevens zien, heeft u extra beveiliging tegen diefstal en is het mogelijk om de kleuren van het dashboard aan te passen. Al deze specificaties in het echt meemaken? Kom dan langs in onze winkel voor elektrische scooters nabij Hoofddorp en ervaar de Ecooter modellen zelf.

Elektrische scooter in Hoofddorp kopen

Wilt u een elektrische scooter in Hoofddorp of omgeving kopen maar heeft u nog advies nodig? Kom dan langs bij Ecooterkopen.nl of neem contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met vele soorten scooters en kunnen u dus ook zeer goed adviseren bij uw aankoop. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van elektrische scooters nabij Hoofddorp maar ook voor onderhoud, reparatie of pechhulp. Ecooterkopen.nl biedt het totaalpakket.