Nieuwe elektrische scooters

Een elektrische scooter voor in Katwijk kopen? Kom dan naar Ecooterkopen.nl! Bij ons vindt u alle modellen van het elektrische scooter merk van het moment, Ecooter. Ecooter staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteitverhouding maar ook om de ruime actieradius en zeer goede wegligging. Bovendien kunt u bij Ecooterkopen.nl niet alleen terecht voor het aanschaffen van uw nieuwe elektrische scooter nabij Katwijk, wij doen ook het onderhoud, reparatie en pechhulp. Bij ons vindt u dus een totaalpakket. Meer weten? Lees dan verder of kom langs in de winkel.

E2 rood

Elektrische scooters van Ecooter

Als u wat langer op zoek bent naar een nieuwe elektrische scooter voor in Katwijk, dan bent u misschien wel al op het merk Ecooter gekomen. Is dat nog niet het geval? Dat is niet zo heel gek. Veel mensen zoeken toch eerst naar de bekende merken zoals Vespa. Maar Ecooter is toch echt hét merk als het gaat om elektrische bromfietsen. Daar zijn verschillende redenen voor zoals de superieure wegligging, zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en een zeer ruime actieradius waar de ‘concurrenten’ bij lange na niet aan kunnen komen. Wilt u meer weten over de verschillende modellen elektrische scooters voor in Katwijk van Ecooter? Lees dan verder.

Modellen elektrische scooters

Ecooter heeft in principe twee modellen elektrische scooters die beschikbaar zijn in Katwijk. Bij Ecooterkopen.nl vindt u deze modellen allebei. Als eerst is er het instapmodel de Ecooter E1. Ondanks dat het een instapmodel is, is dat niet te merken aan de kenmerken van de scooter. Dankzij de middenmotor heeft de scooter een fijne balans, goede wegligging en met de accu heeft u een actieradius tot wel 80 kilometer. Wilt u een stap verder gaan? Dan is er de Ecooter E2. Dit is het premium model van Ecooter. Dit kenmerkt zich vooral door het iets grotere formaat van de scooter maar ook het hebben van twee (uitneembare) accu’s. Gebruikt u beide accu’s, dan krijgt u een actieradius tot wel 175 kilometer! Beide modellen beschikken over led verlichting die automatisch aanpast aan de omgeving op het gebied van vermogen en helderheid. Hierdoor verbruikt de verlichting nooit te veel stroom van de accu waardoor de actieradius wordt geoptimaliseerd. Bovendien kunt u het dashboard personaliseren met twee kleurinstellingen via de app van Ecooter. In de app kunt u daarnaast uw rijhistorie bekijken en zorgen dat diefstal van uw scooter verleden tijd is. Meer weten over de elektrische scooters van Ecooter als uw nieuwe vervoermiddel in Katwijk en omstreken? Kom dan langs om de elektrische bromfietsen in het echt te ervaren.

Elektrische scooter in Katwijk kopen

Als u een elektrische scooter in Katwijk of omgeving wilt komen, dan is Ecooterkopen.nl de plek voor u. Bovendien kunnen wij ook het onderhoud en de reparatie voor u doen en staan wij klaar voor pechhulp. Heeft u nog vragen over onze elektrische scooters voor in Katwijk of heeft u advies nodig? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in onze winkel.