Nieuwe elektrische scooters

Op zoek naar een elektrische scooter in Leiden? U vindt diverse modellen elektrische scooters bij Ecooterkopen.nl. Wij hebben alle modellen van het merk Ecooter in ons assortiment. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van de elektrische scooters maar ook voor onderhoud, reparatie en pechhulp. Meer weten over het kopen van een elektrische scooter in Leiden bij Ecooterkopen.nl of bent u benieuwd naar het merk Ecooter? Lees dan verder of kom langs in onze winkel!

E2 rood

Elektrische scooters van Ecooter

Als u op zoek bent naar een elektrische scooter in Leiden, dan is het merk Ecooter eentje die u zeker niet mag overslaan bij uw zoektocht. Ecooter is al meer dan 25 jaar actief in de motor- en scooterbranche. Het doel van het merk is om een ultieme rijervaring voor een scherpe prijs te brengen. Het grote voordeel van de elektrische scooters van Ecooter is dat de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed is. Dit bereiken zij door het gebruik van de meest hoogwaardige onderdelen en deze onderdelen in grote aantallen in te kopen. Door het kiezen voor een Ecooter als uw nieuwe elektrische scooter in Leiden bent u verzekerd van optimale eigenschappen voor een scherpe prijs.

Innovatieve elektrische scooters

Als u op zoek bent naar een innovatieve elektrische scooter in Leiden, dan is Ecooter toch echt het merk waar u voor moet gaan. Zij gaan namelijk verder waar andere merken blijven stilstaan. Vele merken hebben zowel benzine als elektrische scooters waardoor de focus verdeeld moet worden. Ecooter is volledig toegespitst op elektrische scooters en willen deze dan ook blijven verbeteren. Daarom optimaliseren zij hun scooters voortdurend aan de hand van uitgebreid onderzoek en vele testen. Ecooter onderscheid zich dankzij de elektrische middenmotor met een unieke overbrenging. Andere merken kiezen vaak voor aandrijving en plaatsing van de motor direct op het achterwiel. Dit zorgt voor een minder fijne overbrenging en is de motor minder efficiënt. Dit is maar een enkel voorbeeld van de vele innovaties die Ecooter in zijn elektrische scooters stopt. Kom langs bij Ecooterkopen.nl voor een proefrit op uw mogelijk nieuwe elektrische scooter in Leiden en laat u overtuigen door de ervaring van het rijden op een Ecooter.

Modellen elektrische scooters in Leiden

Als u gaat voor een elektrische scooter in Leiden van Ecooter, zijn er eigenlijk twee hoofdkeuzes; gaat u voor de Ecooter E1 of de Ecooter E2? Bovendien heeft de Ecooter E2 ook nog twee extra modellen. De Ecooter E1 is vooral een praktische elektrische scooter, die wel vol met gadgets zit. Zo heeft de scooter een groot digitaal scherm waarin het accupercentage en snelheid duidelijk wordt weergeven. Bovendien beschikt de scooter zelfs over cruise control! Heerlijk voor de langere ritten. Ook kan de Ecooter E1 achteruitrijden door op de reverse knop te drukken. Dit gaat niet onopgemerkt want de alarmlichten zullen gaan knipperen.

Een stap verder voor een elektrische scooter in Leiden is de Ecooter E2, toch wel dé elektrische scooter op de huidige markt. De E2 is een echte eyecatcher dankzij de ronde en aerodynamische vormgeving. Bovendien hebben we ook nog de Ecooter E2 Exclusief. Deze is luxer dan de standaard E2. De scooter is voorzien van gekleurde accenten zoals de wielen, motordeksel, duo voetsteunen, spatbordbeugel en oppakgreep. Als ultiem model is er ook nog de Ecooter E2 R. Dit is alleen geen elektrische scooter maar een elektrische motor met een topsnelheid van 80 km/u. Dit is dan ook veel meer dan een elektrische scooter in Leiden.

Elektrische scooter in Leiden kopen

Wilt u een elektrische scooter in Leiden kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Ecooterkopen.nl. Wij hebben diverse modellen van het merk Ecooter, het topmerk op het gebied van elektrische scooters. Wilt u meer weten over elektrische scooters in Leiden of een proefrit maken? Kom dan langs in onze winkel.