Nieuwe elektrische scooters

Bij Ecooterkopen.nl bent u aan het juiste adres om een elektrische scooter in Noordwijk of omgeving te kopen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van het merk Ecooter. Ecooter is hét merk op het gebied van elektrische bromfietsen. Bij Ecooterkopen.nl kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van Ecooter modellen maar ook voor onderhoud, reparatie en pechhulp. Het merk staat mede bekend voor zijn uitstekende wegligging van de verschillende modellen en een ruime actieradius tot wel 175 kilometer. Meer weten over Ecooter als uw nieuwe elektrische scooter in Noordwijk? Lees dan verder of kom langs in onze winkel.

E2 rood

Elektrische scooters van Ecooter

Wanneer u aan het zoeken bent naar een elektrische scooter in Noordwijk, dan bent u tijdens het oriënteren waarschijnlijk Ecooter wel tegengekomen. In eerste instantie zei Ecooter u waarschijnlijk niet zo veel, want het is nog niet zo bekend als Vespa of Yamaha op het gebied van scooters. Maar toch is Ecooter het topmerk als het gaat om elektrische bromfietsen. De modellen van Ecooter hebben een uitmuntende wegligging, top prijs/kwaliteitverhouding en een actieradius waar andere elektrische scooters bij lange na niet aan komen. Meer weten over de elektrische scooters voor Noordwijk van Ecooter? Lees dan verder.

Modellen elektrische scooters

Bij Ecooterkopen.nl vindt u alle modellen elektrische scooters nabij Noordwijk van Ecooter. Zo is er de Ecooter E1, het instapmodel van het merk. Ondanks dat dit het instapmodel is, heeft deze toch een uitstekende balans, goede wegligging en een actieradius tot wel 80 kilometer. Naast de E1 is er ook nog de Ecooter E2. Dit is het premium model van het merk en heeft twee (uitneembare) accu’s die een actieradius geven tot wel 175 kilometer. Beide elektrische bromfietsen zijn voorzien van heldere led verlichting die zelf in vermogen en helderheid kan aanpassen naar aanleiding van de omgeving. Daarbij heeft Ecooter ook nog een app waar veel informatie van de scooter wordt opgeslagen. Zo kunt u uw rijhistorie bekijken, geeft het extra beveiliging tegen diefstal en kunt u met de app eenvoudig de kleuren van het dashboard aanpassen. Meer weten over de mogelijkheden bij de elektrische scooters dichtbij Noordwijk? Kom dan langs en ervaar de verschillende modellen zelf.

Elektrische scooter in Noordwijk kopen

Als u een elektrische scooter in Noordwijk wil kopen, dan bent u aan het juiste adres bij Ecooterkopen.nl. Bij ons kunt u langskomen in de winkel om al onze scooters te bekijken en kunt u al uw vragen stellen. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor het kopen van een elektrische scooter nabij Noordwijk, wij kunnen ook het onderhoud en reparatie voor u doen en bovendien hebben we pechhulp. Bij Ecooterkopen.nl vindt u het totaalpakket.