Nieuwe elektrische scooters

Op zoek naar een elektrische scooter in Voorburg als uw nieuwe vervoermiddel? Bij Ecooterkopen.nl hebben we de beste elektrische scooters van het merk Ecooter. Dit merk kenmerkt zich door de ongeëvenaarde middenmotor die zorgt voor een soepele overbrenging en een fijne wegligging. Bovendien hebben de elektrische bromfietsen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een grote actieradius. Bij Ecooterkopen.nl kunt u niet alleen de scooters aanschaffen maar u kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud, reparatie en pechhulp voor uw elektrische scooter nabij Voorburg. Meer weten over Ecooter? Lees dan verder of bezoek onze winkel.

E2 rood

Elektrische scooters van Ecooter

Tijdens uw zoektocht voor een nieuwe elektrische scooter in Voorburg is de kans groot dat u het merk Ecooter bent tegengekomen. Het heeft momenteel nog niet de naamsbekendheid zoals Vespa, maar het is wel hét merk als u een elektrische bromfiets zoekt. Dit komt door de intelligent geplaatste elektrische motor, een zeer fijne rijervaring en een top prijs/kwaliteitsverhouding. Meer weten over de diverse elektrische scooters van Ecooter voor in Voorburg? Lees dan snel hieronder verder.

Modellen elektrische scooters

Bij Ecooter vindt u twee modellen elektrische scooters voor in Voorburg. Het eerste model is de Ecooter E1. Dit instapmodel voelt als een premium model. De middenmotor zorgt ervoor dat de scooter een fijne balans heeft waardoor het een ongekende rijervaring geeft. Bovendien hoeft u de scooter niet vaak op te laden dankzij de actieradius tot wel 80 kilometer. Is het instapmodel niet genoeg? Dan kunt u kijken naar de Ecooter E2. Dit model is net wat groter dan de E1 waardoor deze ook zeer geschikt is voor de grotere berijder of twee personen. Daarnaast heeft de scooter twee uitneembare accu’s welke gezamenlijk zorgen voor een actieradius tot wel 175 kilometer, u hoeft zich dus geen zorgen te maken of u het eindpunt van uw rit wel haalt. Zowel de Ecooter E1 als de E2 beschikken over automatisch aanpasbare led verlichting en een dashboard dat te personaliseren is op het gebied van de kleuren dankzij de app van Ecooter. Bovendien wordt in de app uw rij historie bijgehouden en bent u beter beschermd tegen diefstal. Meer weten over de verschillende features in de elektrische scooters voor in Voorburg? Bezoek dan onze winkel of neem contact met ons op.

Elektrische scooter in Voorburg kopen

Wilt u een elektrische scooter in Voorburg of omgeving kopen? Ecooterkopen.nl is dan de plek waar u moet zijn. Naast de aanschaf van uw nieuwe elektrische bromfiets kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reparatie en pechhulp. Wij bieden dus het totaalpakket als het gaat om elektrische bromfietsen. Meer weten of heeft u nog vragen over het kiezen van de juiste elektrische scooter voor in Voorburg? Neem dan contact met ons op, of breng een bezoekje aan onze winkel.