Wilt u een elektrische snorfiets kopen? Bij Ecooterkopen.nl zijn al onze modellen, behalve natuurlijk de motorscooter, verkrijgbaar in een variant die maximaal 25 km/u kan. Het hebben van een elektrische scooter die niet harder gaat dan 25 km/u heeft verschillende voordelen maar natuurlijk ook wat nadelen. Wij zetten alles voor u op een rijtje zodat u de juiste keuze maakt.

E2 rood

Voor- en nadelen elektrische snorscooter

Een elektrische snorscooter heeft zowel voor- als nadelen. Een van de nadelen is natuurlijk de gelimiteerde snelheid van 25 km/u. Wij kunnen dit voor u iets hoger zetten, tot zo’n 34 km/u zodat u toch wat sneller kunt. Een hogere snelheid zorgt dat de politie een WOK status kan geven en u veel onnodige kosten maakt. Bovendien is het ook niet veilig om met een hogere snelheid te rijden zonder helm. En daarbij komen we gelijk bij de voordelen.

Op een elektrische snorfiets hoeft u geen helm op! Al komt hier in sommige steden helaas verandering in. Maar als dit verplicht is, zal uw haar beter blijven zitten dan wanneer u een helm heeft opgehad. Bovendien zorgt een lagere snelheid ook voor een grotere actieradius omdat u minder stroom verbruikt.

Deze voordelen en nadelen zijn alleen ten opzichte van een elektrische scooter van 45 km/u. Maar natuurlijk zijn er ook voor- en nadelen ten opzichte van een snorscooter die op benzine loopt. Het grootste nadeel is de actieradius. Met een elektrische scooter is het mogelijk om zo’n 80 km te rijden voordat die opgeladen moet worden bij het gebruik van 1 accu. Er zijn scooters waarbij het mogelijk is om meerdere accu’s te gebruiken maar dit brengt vaak hoge kosten met zich mee. Een gewone snorfiets kan tot wel zo’n 400 km halen op een volle tank. Maar het tanken van benzine is wel een stuk duurder dan het opladen van de accu. Bovendien kunt u overal waar een stopcontact is uw uitneembare accu van de Ecooters uit ons assortiment opladen. Een voordeel van de elektrische scooter is dat deze bijna geen geluid maakt. Dus als u met lekker weer een stukje gaat rijden heeft u geen last van herrie die uit een uitlaat komt. Rijdt u in een natuurgebied, dan hoort u alleen een lichte zoem en voorderest heerlijk de natuurgeluiden.

WAT ONZE KLANTEN VAN ONS VINDEN

Elektrische snorfiets kopen

Wilt u een elektrische snorfiets kopen die maximaal 25 km/u per uur gaat? Bij Ecooterkopen.nl zijn we gespecialiseerd in het merk Ecooter. Dit merk heeft prachtig vormgegeven scooters die zowel als snorscooter als brommer verkrijgbaar zijn. U hoeft dus geen concessies te doen als het om het uiterlijk van de elektrische scooter gaat. Meer weten of wilt u een proefrit maken? Neem dan contact met ons op of kom langs in ons scootercentrum.