Nieuwe elektrische scooters

Ecooterkopen.nl heeft een uitgebreide collectie nieuwe elektrische scooters! Ons bromfietscentrum biedt verschillende nieuwe elektrische scooters. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste modellen en proberen deze ook zoveel mogelijk aan te vullen. Zo bieden wij o.a. de Ecooter E1 en de Ecooter E2. Uiteraard vindt u ook andere nieuwe elektrische scooters. Ons uitgebreide aanbod van verschillende elektrische scooters geeft u een ruime keuze. Bekijk de collectie, of lees hieronder verder! 

De nieuwe elektrische scooters zijn doorontwikkeld met de nieuwste software en krachtige elektrische motoren. Zo kunt u heel gemakkelijk van A naar B reizen met onze nieuwe elektrische scooters. Daarnaast zijn de uitneembare accu´s eenvoudig op te laden, door alleen de stekker in de stopcontact te doen. Daarnaast is het bij sommige scooters mogelijk om uw telefoon op te laden. 

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe elektrischte scooter, zit u goed bij Ecooterkopen.nl! Wij beschikken over een ruim assortiment aan mooie en nieuwe elektrische scooters. Het is voor ons belangrijk dat u veilig, comfortabel en gemakkelijk kunt rijden. Daarnaast verlenen wij de perfecte service voor u en uw elektrische scooter. Denk hierbij aan onderhoud en een periodieke controle van uw scooter. Bent u overtuigd en wilt u onze nieuwe elektrische scooters bekijken? Dat kan! Bekijk onze huidige assortiment om op de hoogte te blijven van onze nieuwe elektrische scooters.

E2 rood

Onze nieuwe elektrische scooters: modern en futuristisch

Tegenwoordig zijn elektrische scooters niet meer weg te denken. Met z’n allen kunnen we een steentje bijdragen aan het milieu door gebruik te maken van nieuwe elektrische scooters. Onze nieuwe elektrische scooters hebben een modern en futuristisch uiterlijk. De scooters zien er niet alleen op afstand futuristisch uit, maar ook van dichtbij! De modellen zijn rond afgewerkt en zorgen voor extra aerodynamica, die weer voor extra snelheid zorgt, met minimaal verbruik. 

Wat erg opvalt aan de nieuwe elektrische scooters is het dashbord. De meeste modellen beschikken over een digitaal dashboards. Het digitale dashboard kunt u aanzetten met de meegeleverde afstandsbediening (zoals bij de Ecooter). In het digitale dashboard is een snelheidsmeter, een kilometerteller, een indicator van het accuniveau en verlichting indicatoren zichtbaar. Al met al zijn de nieuwe elektrische scooters zeer indrukwekkend!

Duikt u in de wereld van de nieuwe elektrische scooters?

In ons assortiment kunt u de verschillende nieuwe elektrische scooters bekijken. Een elektrische scooter brengt veel voordelen met zich mee. Een voordeel is dat u de accu kunt opladen in slechts drie uur. Daarnaast hoeft de elektrische scooter niet gestart te worden, omdat de motor altijd klaar is voor gebruik. Geeft u gas, gaat de motor aan. Geeft u geen gas, verbruikt de motor ook geen energie. Dit komt omdat de elektromotor geen stationair toerental kent, zoals bij normale verbrandingsmotoren. 

Een nieuwe elektrische scooter behoeft weinig onderhoud. De elektrische motor beschikt over weinig draaiende onderdelen, waardoor u niet met slijtage te maken krijgt. Het enige onderhoud die nodig is voor uw nieuwe elektrische scooter zijn de remmen en de banden. Tot slot verbruikt de elektrisch scooter geen brandstof, maar energie. Dit scheelt in kosten, omdat u niet meer hoeft te betalen voor brandstof. 

Ziet u uzelf duiken in de wereld van nieuwe elektrische scooters? Neem een kijkje in onze showroom of bestel direct via de webshop!