Over Ecooterkopen.nl

Een scooter kopen kun je overal, maar voor een Ecooter moet u echt bij ons zijn!

Waar wij voorheen alleen werkten met gemotoriseerde voertuigen, hebben wij ons vanaf de start als een van de eerste scooterwinkels gespecialiseerd in de elektrische scooters van het merk Ecooter. U wordt bij ons geholpen door vriendelijke, eerlijke medewerkers die tot het uiterste voor u gaan en voor wie de Ecooter elektrische scooter geen geheimen meer kent. Vanuit ons professionele Ecooter Excellence scooter centrum in Leiderdorp hebben wij al vele klanten blij gemaakt met een Ecooter.

Ecooterkopen.nl is dé plek voor het kopen van zowel nieuwe als gebruikte Ecooters.

Ecooter

Deze nieuwe Chinese scooter fabrikant is, net als Tesla bij de auto’s, zeer vooruitstrevend in techniek en betaalbare kwaliteit betreffende elektrisch vervoer. En anders dan bij de vaak slecht beoordeelde Chinese brandstof scooters is de elektrische scooter van Ecooter in alle opzichten een kwalitatief top product. In ons Ecooter Excellence scooter centrum in Leiderdorp en op onze website vind je de nieuwste Ecooter modellen, demo’s, gebruikte Ecooters en kun je vanzelfsprekend terecht voor alle andere zaken die komen kijken bij het kopen of onderhouden van een Ecooter.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u gewoon eens nader kennismaken? Bekijk onze website, neem contact op of kom gerust een keer vrijblijvend langs.

U bent van harte welkom!

BOVAG lid
BOVAG
RDW erkend
RDW
Excellence Center
Ecooter Logo
Aangesloten bij
Anwb-Unigarant
Partner van
Scooterflex